Stim ca in ultimii ani vremea nu pare să reflecte anotimpul specific perioadei, iarna se apropie, ziua s-a scurtat și suntem mai puţin expuşi la soare decât în timpul verii, iar situaţia nu este diferită nici pentru plante. Cel mai bine se vede acest lucru în faptul că procesul de ofilire al frunzelor e aproape de final, dar noi am gasit o solutie eficientaȘ SERE si SOLARII.

Pentru plante iarna procesele biologice plante încetinesc asemeni corpului uman, dar cu sistemele de incalzire oferite de FLOMA – Sere-Solarii.ro procesele biologice revin in totalitate datorita sistemelor de incalzire pentru sere si solarii, sere si solarii pe care le puteti achizitiona de la noi, ba mai mult ne puteti cere ajutorul sa le si instalam.

CE AR TREBUI SĂ ALEGI PENTRU CULTURA TA DE IARNA?
Poţi să-ţi prelungeşti perioada de a lucra în grădină prin sere sau solarii. Dacă nu ai planuri de a face profit din cultivarea legumelor sau plantelor în solarii sau sere şi este o activitate pentru tine, care să te ţină ocupat, nu trebuie să investeşti foarte mult, urmariti portofoliul nostru si alege ceea ce ti se potriveste:

Seră ATLANTIC EVOLUTION

SERĂ ARMATĂ – ATLANTIC RU

SERĂ – ATLANTIC TS

SERĂ MINI – MINIATLANTIC

SERE MULTI-SPAN – EVOLUTION MULTYATLANTIC