Alegerea produselor

Folosind meniul site-ului navigați prin categoriile de produse. Odată ce ați găsit un produs care se potrivește dorințelor dumneavoastră, completati formularul din partea fiecarui produs: sere sau solarii si completati, iar nou va vom contacta in cel mai scurt timp.

Coșul de cumpărături – pentru sistemul de accesorii

Veți fi direcționat în pagina coșului de cumpărături, unde aveți posibilitatea să revedeți lista produselor, să actualizați cantitatea produselor pe care intenționați să le comandați sau să renunțați la unul sau toate produsele selectate. Totodată, în această pagină aveți posibilitatea de a adăuga un comentariu. După adăugarea în coș a tuturor produselor pe care doriți să le comandați, procesul de cumpărare se continuă prin completarea tuturor câmpurilor solicitate de sistem în ordinea afișării lor în formularul online.

Finalizare/verificare comandă

În această pagină aveți posibilitatea de a introduce următoarele:
– Status și metoda de facturare: persoană fizică / persoană juridică.
– Adresa de livrare, în cazul în care este diferită de adresa din contul dumneavoastră.
– Metoda de plată: puteți alege între plată cash/card, ordin de plată sau ramburs. Pentru mai multe detalii vezi secțiunea “Cum plătesc” de pe prima pagină a site-ului.
– Metoda de transport: pentru mai multe detalii vezi secțiunea “Transport” de pe prima pagină a siteului.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apăsați butonul “Trimite comanda”.

Crearea unui cont online

Prin crearea unui cont online veți avea posibilitatea de a urmări istoricul cumpărăturilor dumneavoastră, de a stoca produse favorite pentru o ședință ulterioară de cumpărare. Vă veți putea înregistra datele personale și de facturare urmând ca acestea să fie preluate automat de sistem în momentul în care emiteți o comandă.