Livrarea

Livrarea produselor se poate face:

  • ridicare persoanlă, 
  • livrare prin curier (solariile tunel 8x10m reprezintă maximum acceptat de curier);
  • livrare prin transport dedicat.

Produsele comandate se pot livra în toată țara, utilizând metoda de transport și plata alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele sunt ambalate corespunzător, sigilate și, în cazul transportului prin curier, sunt asigurate la valoare de achiziție pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Ridicare personală

După confirmarea datei de încarcare și al intervalului orar, puteți veni să încărcați marfa comandată și achitată. Departamentul nostru de logistică vă va comunica detalii privind greutatea și suprafața de podea ocupată. Încărcarea mărfii este asigurată gratuit cu condiția ca marfa să se poata încărca cu motostivuitorul (în general marfa este paletizată sau pregatită pentru mânuirea cu motostivuitorul).

Livrare prin curier – detalii

Livrările prin curier se fac în general în ziua lucrătoare următoare trimiterii comenzii, pentru comenzile trimise până la orele 16:00. Comenzile efectuate Vineri se livrează Luni. Intârzieri pot surveni, firma de curierat fiind responsabilă cu livrarea produsului odată ridicat.

Livrarea se face prin orice firma de curierat rapid cu care societatea noastră are încheiat contract de colaborare și care lucrează în sistemul door-to-door. Astfel avem o durată a expedierii de 1-2 zile lucrătoare în orașele mari și 2-3 zile lucrătoare pentru orașele mici.

Tarifele de livrare sunt stabilite în funcție de metoda de plată astfel: dacă optați să achitați ramburs veți plăti suplimentar o taxă de ramburs in functie de greutatea si dimensiunile coletului.

Costurile de transport

Pot varia în funcție de destinatie, de greutatea și mărimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de către firmele de curierat și pot fi achitate la DESTINAȚIE (de către client) sau la EXPEDIȚIE (caz în care costurile de transport se vor adăuga la valoarea facturii) această metodă prezintă avantajul reducerii costurilor de transport.

Deoarece mulți dintre clienții noștri solicită livrarea expresă în diverse sate sau comune tarifele de livrare presupun uneori km suplimentari.

La finalizarea comenzii dumneavoastră veți fi contactat telefonic de un reprezentat al firmei pentru confirmarea comenzii și comunicarea expresă a tarifelor legate de costul livrării în situația de mai sus prezentată.

Livrarea prin transport dedicat

În acest caz, livrarea este organizată de către client sau de către Departamentul nostru de Logistică. Departamentul nostru de logistică vă va comunica detalii privind greutatea și suprafața de podea ocupată. Încărcarea mărfii este asigurată gratuit cu condiția ca marfa să se poată încărca cu motostivuitorul (în general marfa este paletizată sau pregatită pentru mânuirea cu motostivuitorul).