SERE MULTI-SPAN – EVOLUTION MULTYATLANTIC

Serile multi-span EVOLUTION MULTYATLANTIC sunt avansate din punct de vedere tehnologic, potrivite pentru agricultura intensivă în horticultură și floricultură.

Structura întărită cu arcade în formă de zăpadă și stâlpi cu tuburi pătrate, oferă garanții largi de rezistență cu calcule statice împotriva vântului și zăpezii și, în același timp, permite sprijinul agățat al diferitelor tipuri de cultivare.

CARACTERISTICI

Nivelul de personalizare al acestei sere este variat: Diferite tipuri de acoperire (recomandate în special cu folie de plastic cu umflare dublă, pentru cei care utilizează în mod normal un sistem de încălzire, deoarece permite o economie de energie de 40%). Pereții frontali din policarbonat alveolar sau ondulat transparent, cu uși glisante sau batante și uși de urgență. Posibilitatea de a instala deschideri pe acoperiș și lateral, manual sau automat. IDROMECCANICA LUCCHINI este disponibilă pentru furnizarea personalizării structurale și acoperitoare în funcție de nevoile clientului.

  • Structura cu stâlpi cu secțiune pătrată de 80×80 mm și 100×100 mm și arcade tuburi zincate ø 60 mm completate cu tije de legătură; verificat să reziste la sarcina ridicată de zăpadă și presiunea vântului.
  • Structura este în întregime zincată în Sendzimir Z275.
  • Capac de folie de plastic cu o singură umplutură sau dublă (de lungă durată).
  • Deschideri laterale de înfășurare completate cu profile de fixare a filmelor din plastic (single, double sau up-down).
  • Posibilitatea instalării unor deschideri de acoperiș simple sau duble.
  • Posibilitatea de a motoriza deschideri cu management computerizat.
  • Pereții frontali acoperiți în film, alveolar, policarbonat ondulat sau panou sandwich.
  • Optimizat pentru instalarea echipamentelor și tehnologiilor avansate de cultivare.
LĂȚIME LUNGIME ÎNĂLȚIME
8,00 M MAI MULT DE 6,00 M +2,00 M
9,60 M MAI MULT DE 6,00 M +2,50 / 3,00 M
10,00 M MAI MULT DE 6,00 M +2,50 / 3,00 M
12,00 , MAI MULT DE 6,00 M +2,50 / 3,00 M
12,80 M MAI MULT DE 6,00 M +2,50 / 3,00 M

Project URL

https://sere-solarii.ro/portfolio/sere-multi-span-evolution-multyatlantic/