Plată cash/card direct la sediu

Dacă optați pentru varianta de a ridica personal produsele de la sediul nostru, puteți achita direct cu cash sau card. Puteți efectua plata integrală, la ridicarea comenzii sau, în cazul valorilor mai mari de 1.000 lei cu TVA inclus, pentru un avans de 40% la emiterea comenzii. Ulterior diferența de 60% o puteți achita tot cash/card direct la sediu și la ridicarea produselor sau prin celelalte două modalități de plată.

Plata la livrare-ramburs

Comanda se achită reprezentantului firmei de curierat rapid în momentul livrării coletului. Este ceea ce se cheama și plată ramburs. Plata se face în Lei și reprezintă contravaloarea produselor comandate + plata transportului. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului în sistem de plată ramburs, vizitați secțiunea “Transport” de pe prima pagină a site-ului. Posibilitatea de plată integrală la livrare ramburs, se poate efectua pentru comenzi cu valoarea de maxim 1.000 lei cu TVA inclus. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1.000 lei cu TVA inclus, se acceptă plata unui avans de 40% prin OP și restul sumei cu plată la curier.

Transfer bancar

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de Sere Transilvania, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări. Originalul facturii îl veți regăsi în colet. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății, în contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firmă: SC FLOMA VISKO SRL

Banca:

Cont lei:

Cod unic înregistrare: 40117558