Sere MULTYHORTUS – Suprafete mari

Sera MULTYHORTUS a fost proiectată pentru clienții care au suprafețe mari de acoperire. Punctele forte ale acestui model sunt accesibilitatea, calitatea și robustetea acesteia.

O altă caracteristică importantă este prezența unei jgheaburi galvanizate robuste pe care sunt instalate role speciale și clemele pentru fixarea tensiunii filmului din plastic.

Acest sistem poate fi realizat și cu profile galvanizate și plastic ferme din PVC în cazul unei acoperiri duble.

CARACTERISTICI

Structura este simplă și combină avantajele instalării rapide, personalizarea sistemelor (în principal sistemele de ventilație), adaptate oricărei culturi specifice care urmează să fie realizate în cadrul structurii.

Armaturava este dimensionată și poziționată geografic în functie de tipul de cultura si productie astfel va fi foarte rezistentă la expunerea sa la vânt, încărcăturii de zăpadă indiferent de câte  suporturi de agățare sau sistem de irigație vor fi amplasate.

Acest tip de seră este unul dintre modelele care au făcut istorie în cadrul companiei IDROMECCANICA LUCCHINI fiind unul dintre produsele considerate o „excelență și perfecțiune”.

Prețul foarte competitiv asigură o distribuție largă a acestui model de seră.

DIMENSIUNI

LUNGIME STANDAR LAȚIME STANDARD ÎNĂLȚIME STANDARD
8,00 M CEL PUȚIN 3,50 M +2,00 M bara de cultură/coamă
9,00 M CEL PUȚIN 3,00-3,50M +2,00 M bara de cultură/coamă
10,00 M CEL PUȚIN 3,00-3,50M +2,00 – +2,30 M bara de cultură/coamă

Project URL

https://sere-solarii.ro/portfolio/sere-multyhortus-suprafete-mari/